Retrospectivă 2015: Momente cheie și evenimente

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Anul 2015 a fost unul plin de evenimente și de momente cheie care au ajutat la dezvoltarea valorilor pe care se bazează întreaga activitate a clinicii noastre: pacient, profesionalism, parteneriat. Dorim să devenim o referință națională în tratarea cancerului, iar fiecare moment cheie ne aduce mai aproape de acest obiectiv. Să ne amintim cele mai importante evenimente pe care le-a organizat și la care a participat clinica Medisprof!

  Momente cheie și evenimente

  Ianuarie 2015: Campania 2% pentru viață. Campania s-a desfășurat pe parcursul lunilor ianuarie – mai 2015 și a avut ca scop principal strângerea de fonduri prin intermediul Asociației Medisprof pentru educarea pacienților cu cancer, prin realizarea unor broșuri explicative despre toate tipurile de cancer.

  Dr. Adrian Udrea

  Ianuarie 2015: Medisprof a devenit membru corespondent EORTC. În luna ianuarie 2015, Medisprof a devenit membră a Organizației Europene pentru Cercetare și Tratamentul Cancerului, care reprezintă o dovadă în plus a calității serviciilor și a profesionalismului echipei Medisprof.

  Martie 2015: Participarea la TSMIC (Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală). Participarea la acest târg a fost o oportunitate de a informa oamenii despre metodele de prevenție ale cancerului și despre importanța unui stil de viață sănătos.

  participanti Targ

  Mai 2015: Aniversarea a 5 ani de la deschiderea secției de oncologie. În 5 ani am reușit să oferim pacienților noștri tratamente și tehnologii moderne care le-au îmbunătățit semnificativ calitatea vieții. În acești 5 ani am reușit să evoluăm atât de mult încât clinica Medisprof a ajuns să fie considerată una dintre cele mai bune clinici de oncologie din țară datorită echipei de medici dedicați, alături de asistenți, nutriționiști și psihologi. Clinica Medisprof este printre singurele clinici care tratează pacienții, implementează tehnologii de ultimă generație, realizează studii clinice și organizează evenimente de oncologie la nivel național.

   

  Iunie 2015: Conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof. De departe cel mai important și așteptat eveniment al anului 2015 a fost conferința Best of ASCO. Impactul acestei conferințe asupra comunității oncologice a fost unul semnificativ, mai ales că a fost prima și singura conferință din România desfășurată sub egida Best of ASCO. La eveniment au participat peste 100 de medici specialiști care au discutat ultimele noutăți din oncologie, cu un rol important în tratarea și îmbunătățirea calității vieții la pacienții cu cancer.

   

  Octombrie 2015: Participarea la conferința Building Health. Dr. Udrea Adrian a prezentat pentru prima dată în cadrul conferinței Building Health proiectul Medisprof Cancer Center. Proiectul nostru a fost apreciat de participanți datorită vizunii occidentale, aceea de a crea un spațiu medical care să crească calitatea vieții pacienților cu cancer.

  Dr. Udrea Adrian

  Octombrie 2015: Campania de prevenție a cancerului pulmonar ”Și tu poți spune – În sfârșit, nefumător!”. Această campanie dorește să tragă un semnal de alarmă tuturor fumătorilor care se expun riscului de a dezvolta cancer pulmonar. Totodată, campania este una de strângere de fonduri pentru realizarea unor broșuri educaționale cu privire la cancerul pulmonar. Campania se desfășoară până în martie 2016.

  Afiș campanie prevenție

  Studii clinice

  În anul 2015, clinica noastră a desfășurat 9 studii clinice, pentru următoarele tipuri de cancer:
  Cancer pulmonar: 3 studii clinice
  Cancer la sân: 5 studii clinice
  Cancer renal: 1 studiu clinic

  Ce urmează în 2016?

  Conferința Best of ASCO, ediția a II-a. Datorită succesului primului eveniment de acest gen și a interesului manifestat de participanți, Asociația Medisprof va organiza și a doua ediție Best of ASCO, în perioada 24-35 iunie 2016, eveniment la care se va adăuga și conferința Best of ASTRO.

  Medisprof Cancer Center

  Evoluția din ultimii ani (desfășurarea a peste 40 de studii clinice, implementarea celor mai noi tehnologii) ne-au făcut să ne gândim la un spațiu mult mai mare, în care să ne desfășurăm activitatea și în care să le oferim pacienților noștri toate condițiile. Așa a luat naștere acum 2 ani proiectul Medisprof Cancer Center.

  Clădirea va avea o suprafață de 2.700 m2, va avea 40 de locuri, 8 saloane pentru chimioterapie și 2 săli de tratament pentru radioterapie. Pentru a asigura confortul pacienților noștri, propunem existența mai multor facilități precum: farmacie, parking, sală de așteptare mai mare, zonă de plimbare etc.

  Medisprof Cancer Center

  Autorizația de construcție a spitalului a fost eliberată în luna septembrie 2015, iar lucrările urmează a fi începute în scurt timp. Obiectivul nostru este să oferim tratamente de ultimă generație, într-un mediu profesionist, la un nivel al calității ce poate fi regăsit la cele mai mari centre oncologice din lume.

  Dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la evoluția noastră și vă invităm ca în anul 2016 să fiți alături de noi ca și până acum!