Conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  În perioada 26-27 iunie 2015, Asociația Medisprof a organizat prima Conferință Best of ASCO din România, la Hotelul Golden Tulip din Cluj-Napoca. La eveniment au participat peste 100 de medici specialiști, gastroenterologi, anatomopatologi, ginecologi, neurologi, nutriționiști, dar cei mai mulți, medici oncologi. Impactul asupra comunității oncologice a fost unul semnificativ, mai ales că este singura Conferință Best of ASCO din România.

  Best of ASCO

  Evenimentul educațional a avut ca scop reunirea mai multor specialiști din domeniul medical pentru a schimba opinii, pentru a discuta ultimele noutăți din oncologie și pentru a învăța unii de la alții. Toate aceste informații au un rol important în tratarea și îmbunătățirea calității vieții pacienților bolnavi de cancer.

  Best of ASCO

  Participanții au avut oportunitatea de a asista la diverse prezentări, conduse de speakeri străini și români, care au abordat ultimele noutăți de la Congresul ASCO de la Chicago . Printre cele mai importante prezentări, reamintim:

  • Importanța mentorship-ului în domeniul medical, susținută de Acad. Prof. Dr. Nicolae Ghilezan;

  Acad. Prof. Dr. Nicolae Ghilezan

  • Tumori ginecologice, susținută de Prof. Dr. Jonathan A. Ledermann (UCL Cancer Institute, UK);

  Prof. Jonathan A. Ledermann

  • Prezentarea noutăților din domeniul tratamentului tumorului de sân, susținută de Prof. Dr. Gunter von Minckwitz (University Woman’s Hospital, Frankfurt), Dr. Alexandru Eniu (IOCN) și Dr. Dana Stănculeanu (Director Medical al Institului Oncologic București).

  Prof. Dr. Gunter von Minckwitz

   

  Programul complet al prezentărilor din cadrul conferinței Best of ASCO îl puteți găsi aici.

  Alte prezentări interesante au aparținut : Dr. Alina Mihai (Beacon Hospital Dublin, IRL), Prof. Dr. Tudor Eliade Ciuleanu (IOCN), Prof. Dr. Cornelis Verhoef (Erasmus Cancer Institute, Rotterdam), Dr. Dan Eniu (IOCN), Dr. Pierre Thirion (Beacon Hospital Dublin), Dr. Gabriela Chiorean (University of Washington, Seattle), Psih. Mădălina Sucala (Mount Sinai, New York), Dr. Adrian Cătinean (Clinica Diasan Cluj-Napoca), Dr. Adina Croitoru (Institutul Clinic Fundeni, București), Dr. Cristian Banciu (UMF Timișoara), Dr. Mateescu Delia (Medicover Bucuresti) și Conf. Dr. Ovidiu Frățila (SCJU Oradea).

  Clinica Medisprof se dedică îmbunătățirii calității vieții pacienților bolnavi de cancer. Prin urmare, întreaga echipă Medisprof a participat la Conferința Best of ASCO, pentru a afla ultimele noutăți care ar putea să ofere un tratament mai bun pacienților și a învața din experiența și metodele speakerilor invitați.

  Echipa Medisprof

  Asociația Medisprof speră că acest eveniment educațional și-a atins astfel scopul final, acela de a crește nivelul de profesionalism, spre beneficiul pacientului. Toți speakerii și prezentările acestora au fost de mare calitate, asa cum reiese și din feedback-ul participanților. Totodată, datorită numărului crescut de participanți, a calității speakerilor și prezentărilor, Asociația Medisprof a stabilit deja data viitoarei Conferințe Best of ASCO, în perioada 24-25 iunie 2016!

  Mai multe detalii despre Conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof puteți găsi pe site-ul oficial. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook a Asociației Medisprof pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!