20 de ani de Medisprof: Oncologie la standarde internaționale

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Anul acesta, Medisprof Cancer Center împlinește 20 de ani de activitate în sectorul medical. De 2 decenii, Medisprof pune pe primul loc bunăstarea pacienților, oferind acces la cele mai avansate proceduri de diagnostic și tratament, echipamente și tehnologie de ultimă generație și profesioniști dedicați. În prezent, Medisprof Cancer Center este cel mai mare centru oncologic privat din Cluj, cu planuri de extindere și în alte zone ale țării. 

  “La 20 ani de Medisprof, regăsim aceleași valori și principii de la care am pornit. Măsurăm evoluția noastră în lumina din ochii pacienților noștri. Visăm și sperăm în continuarea proiectelor noastre. La 20 ani de Medisprof, mai construim și un nou spital. Am fi dorit să sărbătorim aniversarea odată cu inaugurarea spitalului, însă întârziem puțin. Totuși ne dăruim, și dăruim celor pe care îi îngrijim un nou spital, la Piatra Neamț. Continuăm împreună.”

   

  – Carolina Udrea, fondator Medisprof

  De la un cabinet de medicina muncii și medicină de familie, la cel mai mare spital oncologic privat din Vestul țării

  Primul centru Medisprof s-a deschis în 2003, în Cluj-Napoca. Fondatoarea, Carolina Udrea, a început cu un cabinet de medicina muncii și medicină de familie

  În 2010, Medisprof a intrat și pe segmentul oncologic, inaugurând o primă clinică în acest sens. Asociația Medisprof a apărut ulterior, cu scopul de a susține pacienții care suferă de cancer, prin strângerea de fonduri pentru tratamente și activități asociative, dar și prin informarea publicului larg în ceea ce privește prevenția cancerului. Un alt aspect important a fost înființarea Asociației Naționale a Oncologilor Privați din România. ANOPR reunește principalele unități medicale din sectorul oncologic privat din România pentru a dezvolta această rețea medicală și pentru a le oferi pacienților servicii medicale la standarde internaționale de calitate. 

  2018 a marcat anul deschiderii Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul țării.

  Singurul spital oncologic din România certificat de Societatea Americană de Oncologie Clinică

  20 de ani de Medisprof

  În 2018, Medisprof a primit certificatul QOPI (Quality Oncology Practice Initiative), certificat care evaluează grija unei instituții oncologice față de pacient – proceduri și tratamente implementate, echipamente și tehnologii utilizate, precum și gradul medical de expertiză. Atestarea e acordată de Societatea Americană de Oncologie Clinică (ASCO), iar în prezent, spitalul MCC din Cluj-Napoca este singurul din țară care deține un astfel de certificat.

  Echipa Medisprof e un alt motiv pentru care MCC este un punct oncologic de referință în România. În cei 20 de ani de activitate în segmentul medical, echipa a ajuns să numere 250 de persoane – expertiza, profesionalismul și grija față de bolnavi fiind valorile cele mai importante. 

  Întreaga abordare Medisprof este centrată pe pacient. Aceștia beneficiază de consultații și analize amănunțite, în urma cărora se realizează o schemă personalizată de tratament, adaptată nevoilor fiecărui pacient în parte. Mai mult, clinica dispune de specialiști în nutriție și psihologie, care sunt pregătiți să ofere suport pacienților de-a lungul întregului parcurs terapeutic, începând de la faza inițială de diagnosticare și până la faza de post-tratament. Pentru a obține cele mai bune rezultate terapeutice imediate și pe termen lung, cazurile complexe sunt tratate printr-o abordare integrată multidisciplinară, care implică expertiza specialiștilor din domenii diferite. Astfel, pacienții beneficiază de un tratament individualizat, de înaltă calitate, care are drept scop o recuperare cât mai rapidă și eficientă.

  Pentru a oferi îngrijire de top, Medisprof apelează la echipamente și tehnologii ultraperformante. Serviciile de imagistică, tratamentele de chimioterapie, aparatura de ultimă generație și echipamentele noi pentru piața din România asigură proceduri la cele mai înalte standarde pe durata tratamentelor oncologice. Confortul și grija pentru calitatea vieții pacienților sunt asigurate prin: camere implantabile ce oferă acces venos, sigur și facil, în timpul chimioterapiei, dar și prin tehnologia DigniCap, ce previne căderea părului la bolnavii de cancer. Ba mai mult, clinica e dotată și cu fotolii de tratament moderne – toate pentru a spori gradul de confort al pacientului.

  În viitor, un campus integrat la Cluj și un spital oncologic în Piatra Neamț

  Ca planuri de viitor, Medisprof va deschide un campus oncologic integrat la Cluj, în 2024. Acesta se datorează parteneriatului Medisprof-Kueryo și are ca scop creșterea gradului de satisfacție a pacientului în clinică și reducerea timpului de așteptare. În plan este și un spital oncologic în Piatra Neamț, care va păstra nivelul de calitate și expertiza medicală a spitalului clujean MCC, și la care se va extinde certificarea QOPI. Poziționarea în Nord-Estul României are drept scop dezvoltarea sistemului de sănătate din zonă, oferind acces la servicii specializate de diagnostic și tratament într-un timp cât mai scurt, și implementând campanii de screening pentru prevenția cancerului

  Medisprof rămâne accesibil tuturor pacienților din România, atât ca distanță (fiind prezenți în Vestul și, curând, în regiunea de Nord-Est a țării), cât și prin acordarea tratamentelor gratuite, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.

  Grupul Medisprof dorește să devină o referință națională în tratarea cancerului, promovând prevenția în domeniul oncologic și sprijinind bolnavii de cancer cu ajutorul echipelor de elită și aparaturii ultraperformante.