Un campus oncologic integrat la Medisprof. Proiect pentru a doua clădire de spital

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Medisprof Cancer Center deschide un nou spital care să ofere servicii oncologice complete într-o singură locație. Aflat lângă clădirea MCC, proiectul de spital integrat MKM a luat naștere în urma parteneriatului Medisprof-Kueryo, având ca scop creșterea gradului de satisfacție a pacientului și reducerea timpului de așteptare.

  Medisprof Cancer Center Spital Nou

  Din dorința și nevoia de o capacitate mai mare de tratament în oncologie, noul centru de diagnostic și tratament se va întinde pe aproape 7.000 mp, o suprafaţă dublă faţă de actualul spital MCC. În plus, proiectul urmărește să ofere tehnologie de top în chimioterapie, radioterapie adaptivă, imagistică, laborator, spitalizare continuă (20 de paturi), chirurgie oncologică (4 săli modulare) și medicină nucleară (PET-CT, scintigrafie). 

  Standarde internaționale și timp de așteptare redus, toate într-un spațiu modern și luminos care se bucură de profesioniști și servicii unice (certificate QOPI) în România.

  Investiție de 10 milioane în aparatură de top; Construcția evaluată la €12 milioane

  Proiectul de spital oncologic complet a fost posibil prin parteneriatul dintre Medisprof și Kueryo. Costurile de construcţie sunt evaluate la 12 milioane de euro, iar investiţia în aparatura de ultimă generație va fi de 10 milioane de euro. 

  Prioritățile noului centru vor fi menținerea serviciilor de calitate pentru pacienții oncologici printr-o abordare holistică continuă și creșterea accesibilității la aceste servicii.

  Medisprof Cancer Center Spital Nou

  „Fiind un proiect de familie, ne dorim să creștem încontinuu, în așa fel încât să oferim cât mai multe servicii într-un singur loc. Totodată, prioritizăm calitatea serviciilor cu certificare americană QOPI, spațiile luminoase și aparatura de ultimă generație. Echipa Medisprof este, în primul rând, formată pentru urmărirea calității și a procedurilor medicale la standarde internaționale, având mereu pacientul și empatia față de acesta în centrul atenției.”

  Șerban Udrea, Director de Dezvoltare Medisprof Cancer Center

  Atenția și grija pentru pacient sunt valorile principale care stau la baza Medisprof încă din 2010, de când grupul oferă servicii de oncologie. În 2018 a fost finalizat Medisprof Cancer Center, unul dintre cele mai mari spitale private de oncologie din Vestul României.

  Medisprof Cancer Center Spital Nou

  Spitalul integrat se află acum în faza de proiectare. Construcția este așteptată să înceapă, cel mai curând, în 2024, având o durată de execuție de 24 luni. Parte din echipa de proiect a noului centru are experiența proiectului MCC din 2018. Aceasta este formată din proiectanți și colaboratori ai Arhitecți Udrea, Șerban Udrea (project manager Medisprof) și consultanți pentru chirurgie, medicină nucleară și oncologie-radioterapie din domeniul medical din Cluj, Irlanda, Franța.