Medisprof: Retrospectiva anului 2016

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Anul 2016 a însemnat pentru noi anul în care am pus prima cărămidă a noului proiect: Medisprof Cancer Center. A fost un an cu multe evenimente cheie care au contribuit la creșterea calității serviciilor pe care le oferim zi de zi pacienților noștri. Să vedem împreună care au fost aceste evenimente!

  Evenimente cheie

  Februarie 2016: Participarea Asociației Medisprof la Maternity Fest

  Asociația Medisprof a participat la acest târg pentru a promova factorii de risc ai cancerului pulmonar și efectul nociv al fumatului asupra organismului nostru în cadrul campaniei ”Și tu poți spune: În sfârșit, nefumător!”. Participanții care au dorit să doneze pentru pacienții bolnavi de cancer au avut ocazia să o facă în cadrul acestui târg, iar în schimb ei au primit câte un exemplar din cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător!”. Pe durata celor 3 zile de târg, a fost strânsă suma de 482 de lei și au fost oferite 6 cărți.

  Martie 2016: Sfârșitul campaniei ”Și tu poți spune – În sfârșit, nefumător!”

  Luna martie a marcat sfârșitul campaniei de prevenție a cancerului pulmonar, începută în septembrie 2015. Obiectivul principal al acestei campanii a fost tragerea unui semnal de alarmă asupra riscurilor fumatului și promovarea unui stil de viață sănătos, fără vicii. Toți participanții la campanii au avut ocazia sa citească cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător!”, în schimbul unei donații pentru pacienții cu cancer.

  Iunie 2016: Conferința Best of ASCO și Best of ASTRO a Asociației Medisprof

  Ediția de anul acesta a conferinței organizată de Asociația Medisprof a fost una specială, deoarece a fost acreditată dublu, de către cea mai mare asociație de oncologie din lume (ASCO) și cea mai mare asociație de radioterapie din lume (ASTRO). Conferința a strâns peste 200 de participanți, atât din întreaga țară, dar și din UK sau SUA.

  Iulie 2016: Începerea lucrărilor la Medisprof Cancer Center

  Momentul cheie al acestui an a fost începerea lucrărilor la noul spital, Medisprof Cancer Center. Obiectivul noului spital este de a asigura servicii complete în domeniul oncologic într-un timp optim. În acest sens, noul spital va oferi pacienților servicii de chimioterapie, radioterapie, imagistică și prelucrarea analizelor într-un laborator special amenajat. Medisprof Cancer Center va putea oferi tratamente pentru cel puțin 60 de pacienți pe zi.

  Studii clinice

  După cum bine știți, clinica noastră oferă pacienților posibilitatea de a avea acces la tratamente de ultimă generație, prin intermediul studiilor clinice, sub atenta supraveghere a personalului medical.

  catalin_hladi-3199

  În anul 2016, au fost începute 13 studii clinice, 3 dintre ele fiind deja încheiate, pentru următoarele tipuri de cancer:

  • Cancer pulmonar (5 studii clinice)
  • Cancer de prostată (2 studii clinice)
  • Cancer ovarian (1 studiu clinic)
  • Cancer gastric (1 studiu clinic)
  • Hepatocarcinom (1 studiu clinic)
  • Cancer la cap și gât (1 studiu clinic)
  • Melanom (1 studiu clinic)
  • Cancer mamar (1 studiu clinic)

  Ce pregătim pentru anul 2017?

  În anul 2017 urmează o nouă ediție a Conferinței Best of ASCO, care va fi mult mai interactivă și va conține workshop-uri pe teme cât mai interesante. Însă, momentul cel mai așteptat al anului 2017 va fi deschiderea noului spital – Medisprof Cancer Center!

  La sfârșit de an, dorim să mulțumim tuturor celor au contribuit la evoluția noastră și vă invităm să ne fiți alături și în anul 2017!