Conferința Best of ASCO și Best of ASTRO a Asociației Medisprof

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  În perioada 24-26 iunie 2016, a avut loc la Grand Hotel Napoca, Conferința Best of ASCO organizată de Asociația Medisprof. Ediția de anul acesta a fost una mai specială deoarece a fost acreditată dublu de către cea mai mare asociație de oncologie din lume (ASCO) și de cea mai mare asociație de radioterapie din lume (ASTRO). Mai mult decât atât, acest eveniment a fost singura manifestare oncologică Best of ASCO şi Best of ASTRO care s-a desfăşurat concomitent în România.

  cover-event-facebook

  Acest eveniment educațional s-a adresat medicilor specialiști (oncologi și radioterapeuți), medicilor rezidenți, personalului medical, dar și studenților pasionați de acest domeniu, atât din România, cât și din alte țări. Conferința a strâns peste 200 de participanți din întreaga țară dar și din UK sau USA, care au avut acces la ultimele informaţii și noutăți din domeniul oncologiei și radioterapiei. Pe lângă prezentările speakerilor, au mai avut loc și sesiuni de networking alături de experți în medicină oncologică.

  La eveniment au participat speakeri de renume internațional, atât din România, cât și din Europa sau America. Printre cele mai importante prezentări, amintim:

  • Melanomul, susținută de Dr. Adrian Udrea (Clinica Medisprof, Cluj-Napoca, România)
  • Cancerul pulmonar, susținută de Dr. Pierre Thirion (Beacon Hospital, Dublin)
  • Sistemul nervos central, susținută de Prof. Dr. Chris Mascott (Creighton University Medical Center/ CHI Health, SUA)
  • Leucemia și îngrijirea paliativă, susținută de Dr. Alina Mihai (Beacon Hospital, Dublin)
  • Chirurgia artei și arta chirurgului, susținută de Prof. Dr. Ion-Christian Chiricuță (Clinica Amethyst, România)

  Alte prezentări interesante au fost susținute de către următorii speakeri: Prof. Dr. Tudor Ciuleanu (Institutul Oncologic, Cluj–Napoca, România), Prof. Dr. Dwight Heron (University of Pittsburgh Cancer Institute, Pittsburgh, SUA), Dr. Paul Lorigan (Christie Hospital NHS Trust Manchester, UK), Prof. M. Saiful Huq (University of Pittsburgh Cancer Institute, Pittsburgh, SUA), Dr. Dana Stănculeanu (Institutul Oncologic București, România), Dr. Andrei Fodor (San Raffaele Scientific Institute, Milano, Italia), Dr. Jennifer Westrup (Beacon Hospital, Dublin), Conf. Dr. Dan Eniu (OncoSurg, Cluj-Napoca, România), Dr. Serban Negru (Oncohelp, Timișoara, România), Prof. Dr Raymond McDermott (Beacon Hospital, Dublin), Prof. Dr. Jonathan Ledermann (UCL Cancer Institute, Londra, UK) și Dr. Adina Croitoru (Institutul Fundeni, București, România).

  Clinica Medisprof, împreună cu Asociația Medisprof, susține îmbunătățirea calității vieții pentru pacienții cu cancer prin adoptarea tehnologiilor de ultimă generație și specializarea întregului personal medical prin participarea și organizarea de evenimente medicale educaționale, cum a fost Conferința Best of ASCO și Best of ASTRO.

  Datorită numărului mare de participanți, a interesului exprimat pentru aceast eveniment și a feedback-ului pozitiv primit atât de la participanți, cât și de la invitați, lucrăm deja la organizarea următoarei ediții a conferinței Best of ASCO, din anul 2017, care va fi mai interactivă, cu multe workshop-uri și discuții pe cazuri.

  Mai multe detalii despre Conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof puteți găsi pe site-ul oficial. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook a Asociației Medisprof pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!