Dr. Bojan Zaric – invitatul nostru special din Serbia

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

    Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

    În paralel cu activitatea sa academică din cadrul Facultății de Medicină din Novi Sad, Serbia, Dr. Bojan ZARIC, este un medic oncolog specializat în cancerul pulmonar. În cadrul Conferinței „Abordarea multidisciplinară în cancer în 2014”, Dr. ZARIC ne va prezenta o serie de tehnici avansate de bronhoscopie care se folosesc în diagnosticarea tumorilor pulmonare.

    Munca sa de cercetare efectuată în cadrul unor centre precum Institutul pentru Boli Pulmonare Vojvodina și Clinica pentru Oncologie Toracică Sremska Kamenica a dus la publicarea unor lucrări științifice cu rol important în tratamentul și diagnosticarea cancerului pulmonar. În Analele Medicinei Toracice (Annals of Thoracic Medicine), alături de alți colegi,  Assist. Prof. Dr. Bojan Zaric, publică lucrarea intitulată Detection of premalignant bronchial lesions can be significantly improved by combination of advanced bronchoscopic imaging techniques, ca rezultat al unui studiu clinic efectuat pe 96 de pacienți.

    În cadrul Conferinței, Dr. Zaric va prezenta rezultatele studiului său privind tehnicile avansate de bronhoscopie folosite în diagnosticarea cancerului pulmonar, studiu publicat în volumul 4 al revistei medicale internaționale, Thoracic Cancer.

    Pentru noi este o onoare să îl avem de Dr. Bojan Zaric alături de noi și suntem siguri că și vouă vă face plăcere să îl cunoașteți. Vă așteptăm să vă înscrieți și să profitați de promoția noastră!