Sănătatea ta e pe primul loc!

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Anul acesta, pe 7 aprilie, se sărbătorește Ziua Mondială a Sănătății, o zi în care îți recomandăm să prețuiești sănătatea și să conștientizezi faptul că prevenția este cel mai bun tratament pentru orice boală. Dar o zi nu este de ajuns.

  Grija pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău trebuie să fie o prioritate. Poți începe de acum:

  • să te informezi
  • să asculți sfatul medicilor și să mergi la controalele anuale
  • să fii atent la eventuale simptome
  • să îi încurajezi și pe alții să introducă prevenția în rutina zilnică

  Sănătatea trebuie prețuită în fiecare zi, și nu doar în momentele în care ești bolnav. O simplă răceală te poate ține la pat câteva zile și te poate priva de micile bucurii ale vieții, de o revedere cu cei dragi sau o plimbare în parc.

  Anul acesta, Ziua Mondială a Sănătății promovează prevenția în cazul diabetului zaharat. Peste 350 de milioane de oameni suferă de această boală, iar specialiștii în sănătate previzionează că acest număr se va dubla în următorii 20 de ani.

  Ziua Mondială a Sănătății

  Sursă foto: World Health Organization

  Prevenția în oncologie

  La Medisprof această zi este încă un prilej de a sublinia că prevenția este importantă și dorim să îți readucem aminte de importanța prevenției în oncologie. La nivel mondial, se estimează că apar aproximativ 14 milioane de cazuri noi de cancer.  Șansele de supraviețuire în cazul cancerului cresc considerabil dacă acesta este descoperit într-o fază incipientă, iar informarea și controalele medicale periodice au un rol extrem de important în prevenirea cancerului. Mai jos, îți punem la dispoziție o serie de articole care te pot ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă prevenția în oncologie.

  Cancerul de prostată:

  Leucemie:

  Cancerul renal:

  Cancerul de vezică urinară:

  Cancerul tiroidian:

  Cancerul de piele:

  Putem. Tu poți. Sănătatea ta e pe primul loc!

  Slide 1_Echipa medici