Radioterapie și nutriție – pacientul oncologic nu se adresează doar medicului

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  V-am prezentat secțiunile și o parte din sesiunile științifice în articolul acesta, iar acum revenim cu noutăți referitor la sesiunile proaspăt confirmate de speaker-ii invitați.

  Ne bucurăm să îl avem alături de noi pe Gavin Lawler, radioterapeut la UPMC Beacon Cancer Centre, Dublin, Irlanda. Coleg al Prof. Alina MIHAI, despre care am vorbit în articolul anterior, Lawler va susține tot o prezentare despre radioterapie, pentru că, așa cum spuneam, cele mai noi informații în materie de radioterapie vin de la Dublin. Sesiunea sa este una centrată pe pacient și își propune să prezinte medicilor și personalului paramedical din sală care sunt cele mai bune practici în materie de tratament avansat cu radioterapie. Îl veți regăsi în program cu prezentarea Radiotherapy – Patient Centred Advanced Treatment Practice, care va fi susținută în limba engleză.

  Fiind vorba de o conferință care își propune să abordeze problema cancerului dintr-o perspectivă multidisciplinară, în secțiunea dedicată asistenților medicali și personalului paramedical, Camelia Moldovan și Iulia Țuțui, dieteticieni-nutriționiști cu o vastă experiență în cadrul Clinicii Medisprof vor expune problemele de nutriție cu care se confruntă un pacient oncologic. Ca în orice boală, corpul uman devine mult mai sensibil și cu o imunitate tot mai scăzută, fiind preocupat de lupta cu boala. Alimentele sugerate de expertele aduse în fața voastră în cadrul conferinței, vă vor face să priviți nutriția în cancer cu alți ochi.

  heart-fruit1

  Vă invităm să ne urmăriți aici, pe blog, pentru a fi la curent cele mai noi informații despre Conferință! 

  Nu uitați de promoția noastră, valabilă până în 15 aprilie.