Medisprof își deschide propriul laborator de analize medicale și reduce semnificativ timpul de așteptare al pacientului

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Pe 9 noiembrie 2023, Grupul Medisprof își inaugurează primul laborator pentru testarea analizelor de sânge. Acesta va fi situat la câteva minute de spital – pe Bulevardul Muncii nr. 283, Cluj-Napoca – și va fi dedicat exclusiv procesării probelor pacienților Medisprof. 

  Obiectivul principal al acestui laborator este reducerea timpului de așteptare pentru intrarea la tratament. Estimările actuale arată că acesta va scădea cu cel puțin o oră pentru analizele uzuale. 

  Înainte de fiecare ședință de chimioterapie sau radioterapie, pacientului i se efectuează un set de analize de rutină, care îi validează intrarea la tratament. Acum, aceste analize sunt procesate în medie în 2 ore și jumătate. Odată cu deschiderea propriului laborator, analizele vor fi disponibile în maxim o oră jumătate

  Laborator intern Medisprof

  Această reducere de aproximativ 50% a timpului de așteptare va avea un impact semnificativ asupra psihicului pacienților și eficienței spitalului.

  1. Mai puțin stres cauzat de tratamentul oncologic
  2. Mai puține atacuri de panică în sala de așteptare
  3. Un volum mai mare de analize procesate într-un timp mai scurt, deci un număr mai mare de pacienți tratați și o creștere a eficienței clinice

  Grupul Medisprof a achiziționat anul acesta și o nouă tehnologie RMN, care își propune același lucru: îmbunătățirea experienței pacientului. Aparatul de RMN scade cu 35% timpul de așteptare și oferă imagini mai precise decât alte opțiuni disponibile în momentul de față. Calitatea superioară a scanărilor înseamnă diagnostic precis și plan de tratament realizat mai rapid, lucruri care sunt un real avantaj pentru bolnavii de cancer.

  Atât laboratorul intern de analize, cât și soluția de RMN, arată progresul de la Medisprof și angajamentul continuu față de pacient.