De ce să participi la conferința Best of ASCO și Best of ASTRO?

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Anul acesta, în perioada 23-24 iunie 2017, la Grand Hotel Napoca, va avea loc o nouă ediție a conferinței Best of ASCO și Best of ASTRO, organizată de Asociația Medisprof. Ediția de anul acesta, ca și cea de anul trecut, este acreditată dublu de cea mai mare asociație de oncologie din lume (ASCO) și de cea mai mare asociație de radioterapie din lume (ASTRO), fiind singura manifestare oncologică de acest fel din România.

  boa

  De ce să participi la conferința Best of ASCO și Best of ASTRO?

  • Vei avea acces la ultimele noutăți din domeniul oncologiei și a radioterapiei
  • Vei avea acces la prezentări ținute de speakeri de renume internațional (Dr. Jennifer Westrup – Beacon Hospital, Prof. Dr. Christopher Mascott – Creighton Univeristy School of Medicine, Dr. Andrei Fodor – San Raffaele Scientific Institute și mulți alții)
  • Vei participa la sesiuni de networking alături de experți în medicină oncologică
  • Vei acumula 12 puncte EMC (Educație Medicală Continuă) și 12 puncte EACCME (European Accreditation Council for Continuing Medical Education) necesare evaluării periodice

  Lista cu toți speakerii invitați, programul celor 2 zile, și detaliile despre înscriere sunt disponibile pe site-ul oficial al conferinței Best of ASCO.

  Taxa de participare la conferință este de 150 lei pentru medici specialiști și 75 de lei pentru rezidenți, studenți sau pentru personalul paramedical.

  Cum a fost la Best of ASCO 2016?

  Evenimentul de anul trecut a strâns peste 200 de participanți din întreaga țară dar și din UK sau SUA care au discutat în cadrul prezentărilor sau a sesiunilor de networking ultimele noutăți din domeniul oncologiei și radiologiei. Speakerii invitați au fost ținut prezentări interesante despre cancerul pulmonar, sistemul nervos central, leucemie, melanom, teme de actualitate în domeniul oncologiei și radiologiei.

  dsp_5858

  Mai multe detalii despre ediția de anul trecut a conferinței Best of ASCO și Best of ASTRO organizată de Asociația Medisprof poți găsi aici.

  Te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook a Asociației Medisprof și pe cea a conferinței Best of ASCO, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!