Sistemul DigniCap

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Medisprof aduce in premiera sistemul DigniCap in Romania:

  DigniCap este un sistem special care previne caderea parului in cazul pacientilor ce urmeaza sedinte de chimioterapie. Sistemul este conceput dintr-o casca de silicon conectata la o unitate de control si racire, iar pentru a asigura fixarea corecta si temperatura optima, se foloseste o casca exterioara, elastica si izolata, din neoprene.

  Dignicap vine in intampinarea nevoilor pacientilor si ale medicilor, fiind o tehnica eficienta, practica si usor de utilizat.

  Exista cateva elemente care fac sistemul DigniCap unic:

  • Stabilitate controlata: Senzorii de temperatura din casca fac ca acest sistem sa se autoregleze in permanenta, oferind o racire stabila si constanta.
  • Siguranta: Senzorul de siguranta garanteaza ca temperatura nu va sadea sub un nivel limita, DigniCap fiind acrediat CE, class IIa.
  • Eficienta: Doi pacienti pot fi tratati simultan, total independent unul fata de celalat in cadrul aceluiasi sistem.
  • Setari personalizate: In functie de dorintele si nevoile pacientului, se poate ajusta temperatura de racire precum si durata sedintei  de tratament.
  • Confort:  Casca exterioara este asezata pe capul pacientului la temperatura camerei, urmand ca aceasta sa scada treptat timp de 20-30 de minute. Acest lucru face posibil ca organismul pacientului sa se adapteze mult mai usor temperaturii scazute, iar tratamentul devine o experienta confortabila pentru acesta. Totodata, prin intermediul unui touch-screen cu simboluri clare si simple, sistemul DigniCap este foarte usor de manevrat de catre cadrele medicale.

  DigniCap este produs al companiei Dignitana, fiind brevetat in Europa, Japonia si Statele Unite ale Americii.  Medisprof este prima si unica clinica din Romania care foloseste aceasta tehnologie medicala revolutionara.