Testimoniale(4) – Campania “Donează pentru o cauză”

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Pentru cei care încă nu cunosc foarte bine campania noastră, reamintim că luptăm pentru a oferi bolnavilor de cancer 100 de camere implantabile, dispozitive medicale ce ușurează tratamentul cu citostatice. Pentru cei ce nu sunt convinși încă de importanța acestor camere implantabile, vă prezentăm un nou testimonial ce aparține unuia dintre primii 12 pacienți bolnavi de cancer ce au primit deja aceste dispozitive.

  “Sunt bolnavă de cancer și fac tratament chimioterapeutic. De existența camerelor implantabile am aflat din campania „Donează pentru o cauză”.

   În momentul în care am aflat că sunt unul din cei 100 de pacienți care vor primi o cameră implantabilă prin această campanie, am simțit că sunt totuși un om norocos. Deși am o boală grea, voi scăpa cel puțin de efectele negative ale tratamentului chimioterapeutic asupra sistemului venos prin branule, care sunt destul de multe, dureroase și neplăcute. Înțepături repetate – când fac analize de sânge, când fac tratamentul chiomioterapeutic, la tomografie cu substanță de contrast, la RMN cu substanță de contrast. Binenteles că aceste înțepături sunt și dureroase, iar dacă se sparge o vena, mă mai înțeapă o dată.

  Tratamentul este de lungă durată și în timp, venele se distrug datorită înțepăturilor repetate.

  Mă bucur că voi primi o cameră implantabilă și vreau să le mulțumesc celor ce au contribuit la această campanie. Cu ajutorul lor, venele nu se vor distruge si voi scăpa de durere, înțepături repetate, disconfort în momentul înțepăturii și uneori de învinețirea în jurul locului care se înțeapă. Voi putea suporta mai bine tratamentul chimioterapeutic, care, cum am mai spus este de durată.” (Konig Cornelia)