Sărbătorile de iarnă la Medisprof. Programul clinicii și alte noutăți

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  La Medisprof, pacientul este pe primul loc – de aceea, echipa Medisprof va lua doar o scurtă pauză, în cele 4 zile libere legale, în preajma Crăciunului și a Anului Nou:

  • 25 decembrie 2014
  • 26 decembrie 2014
  • 1 ianuarie 2015
  • 2 ianuarie 2015

  Pentru programări în perioada imediat următoare, puteți suna la numărul de telefon: 0264-439270.

  Crăciunul sărbătorit la Medisprof

  La Medisprof, punem accent pe cooperarea eficientă dintre membrii echipei pentru oferirea unor servicii complexe pacienților noștri. Această cooperare este construită în timp, prin interacțiune zilnică, dar și programe de teambulding. Teambulding înseamnă timp de calitate petrecut alături de colegi, activități de echipă ce presupun comunicare, creativitate, depășirea limitelor propriilor, dar și multă distracție. Acest lucru l-am experimentat și noi la petrecerea de Crăciun, din 4 decembrie.

  În 4 decembrie am creat o atmosferă de sărbătoare, chiar în clinica Medisprof. Toți angajații clinicii au participat la petrecerea organizată sub forma unui teambulding. Pentru câteva ore ne-am simțit bine și am întărit relațiile de muncă dintre noi și sentimentul de apartenență la valorile clinicii.

  O petrecere care are ca tematică Crăciunul, trebuie să aibă și un decor pe măsură. Prin urmare, am chemat spiridușii Moșului în ajutor, Șerban și Brendan, să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în clinica noastră. Tot jocul de decorare a clinicii Medisprof, precum și rezultatul final îl puteți urmări în filmulețul următor:

  La teambuilding am organizat un joc de treasure hunt pentru a ne întoarce în copilărie, când căutam cadourile Moșului. De fapt, toate aceste joculețe organizate în cadrul teambuildingului au ca scop întărirea unei echipe omogene, formată din oameni implicați și responsabili, care lucrează cu plăcere împreună. O echipă bine construită și responsabilă este o echipă puternică, care oferă serviciile potrivite pacienților săi.

  Am selectat câteva momente din cadrul petrecerii de Crăciun pentru voi:

  Nu în ultimul rând, Medisprof dorește să vă ureze multă Sănătate și Sărbători Fericite alături de cei dragi!

  sarbatori fericite