Raport campanie 20.12.13

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

    Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

    A venit din nou timpul sa tragem linie pentru campania Doneaza pentru o cauza la sfarsit de saptamana. Au trecut 7 zile pline de activitati si munca, 7 zile  in care am adunat donatii, am oferit primele 12 camere implantabile pacientilor, am incercat sa informam cat mai multa lume din jurul nostru despre cauza pentru care luptam si am oferit 5 cadouri sustinatorilor nostri de pe Facebook ce ne-au ajutat sa promovam spotul si pagina campaniei.

    Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar faptele bune nu intarzie sa apara nici pentru noi, de aceea suntem bucurosi sa va anuntam ca in aceasta saptamana am reusit sa strangem 6275,00 de lei. Mai avem putin si atingem pragul de 30% din indeplinirea targetului nostru. Pe aceasta cale aducem multumiri speciale pentru una dintre cele mai dragi companii noua, Class Shoe, companie care a facut o donatie substantiala in valoare de 5000,00 lei pentru cauza noastra.

     

    Multumim Class Shoe pentru sprijinul acordat si interesul manifestat fata de bolnavii de cancer!

    logo

    Urmariti-ne in continuare pe blog sau Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si nu uitati ca bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul nostru, iar impreuna putem sa le facem tratamentul cu citostatice mai usor de indurat.