Raport campanie 13.12.13

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Așa cum v-am obișnuit deja, în fiecare vineri facem calculele pentru campania noastră. Tabele cu donații, rapoarte ale evenimentelor, situații și grafice ale platformelor online de promovare folosite – toate ne indică evoluția din această săptămână, iar cifrele arată din ce în ce mai bine.

  Faptul că perioada sărbătorilor de iarnă se remarcă prin dărnicie și bunătate sufletească se confirmă din nou și ne bucurăm să vă anunțăm că în ultima săptămâna am reușit să strângem pentru cauza noastră (100 de camere implantabile pentru bolnavii de cancer) 3959, 00 lei.

  Mulțumim  “Doamna T” pentru sprijinirea evenimentului “Licitație caritabilă de artă” unde s-au strâns 3420,00 lei!

  Mulțumim “Bermudas Pub” și Trupa Incognito pentru susținerea petrecerii caritabile și concertul live din 12 dec, unde s-au strâns 470,00 lei!

  În online, statisticile arată:

  • 466 vizualizări pe blog
  • 2130 vizualizări pe Facebook

  După cum știți în fiecare vineri tragem linie și facem socotelile și în ceea ce privește concursul intern pe echipe Medisprof. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar câștigători ai acestei săptămâni sunt…

   

  poza

  Adrian, Carolina și Serban UDREA

  Felicitări câștigătorilor  și le mulțumim din nou tuturor echipelor pentru implicarea și efortul de a lupta pentru cauza noastră!

  Urmăriți-ne pe blog sau Facebook pentru a fi la curent cu noutățile.