Povestea Victoriei, pacientă diagnosticată cu cancer mamar

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Am rugat pacienții să ne povestească despre experiența lor în cadrul clinicii noastre, despre sentimentele pe care le-au experimentat în momentul aflării diagnosticului dar și despre modul în care echipa Medisprof i-a ajutat să treacă peste toate obstacolele și să înceapă să privească viața din nou cu optimism.

  În cele ce urmează vom afla povestea Victoriei M., de 49 de ani, diagnosticată cu cancer mamar.

  „Aflarea diagnosticului de „carcinom mamar” m-a bulversat..până atunci nu am crezut că mie mi se poate întâmpla așa ceva! Începând imediat să mă interesez , am aflat că la o clinică din Cluj s-au tratat cu rezultate foarte bune multe femei din zona unde locuiesc, femei pe care le văd că au o viață normală, activă. M-am informat și de pe Internet și m-am programat pentru consultație la clinica „Medisprof”.

  De la primul consult, medicul oncolog mi-a dat încrederea că boala poate fi tratată. Apoi, începând și tratamentul, am constatat că toată echipa Medisprof – medici, nutriționiști, psihologi, asistenți medicali – sunt bine pregătiți, sunt la curent cu toate noutățile în domeniu și tratează toți pacienții cu profesionalism, înțelegere și încurajare. Astfel că am pornit în lupta cu boala cu încredere, cu optimism și cu susținerea familiei.

  Reacțiile adverse ale chimioterapiei nu au fost de neglijat dar cu toate acestea, sub supravegherea medicală, colaborând și punând mereu întrebări medicului oncolog, nutriționistei, psihologului clinician, asistenților medicali – de la care am primit cele mai bune îndrumări – am trecut cu bine peste ele. După terminarea tratamentului, toate efectele negative au devenit o amintire. Mulțumesc echipei Medisprof pentru toată dăruirea lor spre a mă face bine !

  Odată cu tratamentul medical, sub îndrumarea psihologului clinician, am conștientizat că boala mă determină să-mi schimb modul în care percep problemele care apar în viața de zi cu zi,  să am disponibilitatea de a discuta cu cei apropiați toate frământările așa încât să mențin starea interioară de echilibru.

  Acum duc o viață normală, mi-am planificat scopuri, lucrez la aceeași firmă dar mă pregătesc și studiez pentru o altă meserie care mă pasiona de mult timp. Am grijă de felul cum mă alimentez, fac mișcare în aer liber zilnic, citesc cărți pentru dezvoltare personală. Am mai multă încredere în mine și mă bucur de sprijinul familiei.

  Celor ce au aflat că suferă de această boală, le spun să creadă neclintit că se poate trata cu succes, să se informeze și să nu întârzie să acționeze. Odată ce intrați în programul de tratament să puneți întrebări și să fiți răbdători, menținând fără ezitare starea de încredere și optimism. Cereți sprijinul psihologului clinician pentru a face schimbări pozitive în toate aspectele vieții. Meritați să o trăiți din plin!”