Medisprof încheie un parteneriat cu The Society for Brain Mapping and Therapeutics

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

    Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

    Suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat între clinica Medisprof și The Society for Brain Mapping and Therapeutics. Prin această colaborare strategică importantă, ne propunem să integrăm în munca noastră tehnologii neuroștiințifice de ultimă generație și să obținem noi perspective asupra inovațiilor și descoperirilor din domeniu. 

    În vederea încheierii parteneriatului, în luna martie a avut loc vizita oficială a domnului Dr. Babak Kateb, fondatorul fundației, antreprenor în domeniul neurotehnologiei și cercetător în neuroștiință, cu peste 22 de ani de experiență. Ne-a făcut mare plăcere să-l primim pe domnul Dr. Kateb la Medisprof Cancer Center, să-i prezentăm activitatea și planurile noastre de viitor. 

    Unul dintre obiectivele Medisprof constă în dezvoltare și inovare continuă, așadar ne bucură nespus acest parteneriat prin care vom putea veni în ajutorul pacienților noștri cu și mai multe resurse.

    The Society for Brain Mapping and Therapeutics este o organizație americană non-profit, înființată cu scopul de a facilita accesul profesioniștilor la cercetarea multidisciplinară a creierului și măduvei spinării, și de a accelera integrarea tehnologiilor de ultimă oră în domeniul neuroștiinței.