Medici noi în Echipa Medisprof

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Dorim să urăm bun venit noilor membri ai echipei Medisprof, Dr. Pruteanu Paula și Dr. Smolenschi Cristina.

  Medic - Paula Pruteanu

   Dr. Paula Pruteanu a completat o formare în Oncologie Medicală la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, a participat la multe cursuri și congrese în orașe din România, dar și la Amsterdam și la Dubrovnik.  Ea a lucrat deja pe publicații științifice în reviste specializate și pe studii clinice ca subinvestigator.

   

   

   

  Medic - Cristina Smolenschi

   Dr. Cristina Smolenschi  are multă experiență în domeniul oncologic cu numeroase participări la cursuri postuniversitare, două rezidențiate la Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca și o experiență semnificativă în unul din cele mai mari centre din Europa, Institutul Gustave Roussy în Villejuif (Franța).

   

   

  Ne bucurăm de fiecare dată când se alătură noi membri echipei noastre, dornici de a salva vieți în cadrul clinicii Medisprof. Vom lupta împreună, ca și până acum, pentru a le oferi pacienților o șansă la o viață mai bună și la tratamente moderne.

  Anunț: Începând cu data de 1 aprilie 2015, Dr. Andrei Ungureanu nu mai lucrează în cadrul clinicii oncologice Medisprof. Îi mulțumim Dr. Ungureanu pentru contribuțiile aduse în cadrul clinicii noastre și îi dorim mult succes în carieră pe viitor.


  Află mai multe despre Echipa Medicală Medisprof aici.