Ziua Portilor Deschise pentru profesionisti la Medisprof

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

    Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

    Clinica privata Medisprof din Cluj-Napoca isi va deschide portile in data de 10 mai 2013, incepand cu ora 15.00, pentru profesionistii din domeniul medical si presa, manifestarea marcand totodata si deschiderea noului sediu al organizatiei.

    Evenimentul se va desfasura in incinta clinicii din Piata 1 Mai, nr. 1-3, iar deschiderea va fi oficiata de domnul primar Emil Boc si domnul doctor Adrian Udrea, medic primar oncolog la Medisprof. „Este o deosebita onoare pentru clinica noastra sa il avem invitat pe domnul primar Emil Boc in cadrul acestei manifestari pentru profesionisti. Marcam astazi o evolutie si ne pozitionam la linia de start pentru a parcurge un drum cu multe provocari, dar pe care suntem pregatiti sa le infruntam” afirma dr. Carolina Udrea, directorul general Medisprof
    In cadrul Zilei Portilor Deschise atat cadrele medicale clujene, presa, cat si reprezentantii companiilor din industria sanatatii sunt asteptati la Medisprof pentru a vizita clinica si a vedea cum se desfasoara lucrul in cadrul acesteia. Participantii la eveniment vor dezbate totodata si problemele legate de sistemul de sanatate din Romania si implicatiile domeniul medical privat.

    Evenimentul marcheaza si deschiderea oficiala a noii cladiri Medisprof, prin proiectul de extindere si modernizare ce a fost implementat dorindu-se sa se puna la dispozitia pacientilor un spatiu de tratament la standarde de calitate europene. „Dincolo de specializare si profesionalism, tratamentul oncologic presupune si un mediu placut, care sa inspire siguranta si sa faciliteze interactiunea dintre pacient si personalul medical, acestea fiind principalele obiective pe care am vrut sa le atingem prin extinderea sediului clinicii” adauga dr. Carolina Udrea.