Scaune confortabile pentru tratamente oncologice

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Siguranță și design modern pentru pacienții Medisprof

  În orice clinică oncologică, pe lângă profesionalism și tratamente moderne, un rol important îl are ambianța, care îi ajută pe pacienți să se relaxeze și să fie mai receptivi la tratament. La Medisprof a început renovarea clinicii pentru a crește gradul de confort al pacienți. Primul pas a fost făcut recent, când am achiziționat scaunele Bionic concepute pentru a crea un mediu plăcut, dar și animat datorită culorilor vii.

  Propunem următorul exercițiu de imaginație. Mai jos aveți o poză cu vechile scaune din sălile de tratament, care au fost la fel de funcționale ca și noile scaune, dar mai puțin confortabile pentru pacienții Medisprof. Pe măsură ce parcurgeți avantajele noilor scaune Bionic, încercați să le și vizualizați.

  scaune tratament oncologic

  Care sunt avantajele noilor scaune pentru pacienții Medisprof?

  • Un prim avantaj este țapițeria care asigură comoditatea în utilizare, iar design-ul inovativ al tetierei și al cotierelor garantează intimitatea pacientului în timpul administrării tratamentului.
  • Suportul pentru picioare poate fi potrivit în funcție de înălțimea bolnavilor și asigură protecția acestora pe durata ședințelor de chimioterapie, cu opțiunea de a fi pliat când nu este folosit.
  • Scaunele Bionic au cinci motoare care permit ajustări ale poziției acestora în funcție de preferințele pacienţilor. Ajustarea poziției scaunului poate fi făcută într-un mod simplu, cu ajutorul unei telecomenzi controlate atât de personalul medical, cât și de către bolnavi.

  Într-o clinică modernă, în care punctele forte sunt reprezentate de medicii specialişti şi de confortul creat pentru pacienţi, scaunele Bionic se încadrează armonios în saloanele Medisprof. Încrederea pacienţilor în serviciile noastre este susţinută de folosirea aparaturii profesioniste, cât și de nuanțele puternice ce întâmpină pacienții în sălile de tratament. Scaunele Bionic îmbină confortul, funcționalitatea și design-ul perfect, iar acum favorizează relaxarea bolnavilor pe durata ședințelor de chimioterapie din cadrul clinicii noastre.

  La Medisprof, grija pentru pacienți este pe primul loc!

  UPDATE:

  Ultimele îmbunătățiri pentru sala de tratament din clinica noastră sunt scaunele noi din gama Slim Line, de la Bionic. Aceste scaune au fost concepute special pentru tratamentele oncologice, oferă flexibilitatea necesară pentru personalul medical, iar cele 3 motoare oferă cel mai înalt grad de confort pentru pacienții noștri! Începând de astăzi, scaunele Slim Line de la Bionic vor asigura ședințe de tratament mai plăcute pentru bolnavii de cancer.