Redirecționează 2% pentru bolnavii de cancer!

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Asociația Medisprof este în fiecare zi alături de bolnavii de cancer, oferindu-le sprijinul necesar în această luptă împotriva cancerului. Unul dintre scopurile noastre principale este de a educa pacientul și de a-l informa cât mai bine asupra bolii sale. Timpul petrecut într-un cabinet cu medicul care se ocupă de tratamentul bolnavului nu este suficient pentru a explica unui bolnav de cancer toate aspectele legate de boala sa (simptome, tratament, sfaturi, etc.). De aceea, broșurile explicative cu toate tipurile de cancer vor veni în completarea informațiilor oferite de medicii specialiști.

  Un pacient informat va fi mult mai motivat să lupte împotriva acestei boli pentru că va ști că nu este condamnat la moarte (o concepție des întâlnită în rândul bolnavilor de cancer din România) și că poate învinge această boală cu ajutorul specialiștilor și al unui tratament adecvat.

  Cum poți ajuta?

  Poți ajuta bolnavii de cancer prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit către Asociația Medisprof. Procedura de redirecționare este extrem de simplă. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul 230 cu datele tale și să îl depui:

  • La sediul Asociației Medisprof (în urna specială aflată la recepție)
  • La sediul ANAF al localității de domiciliu (formularul poate fi trimis și prin poștă cu scrisoare recomandată)
  • Online (prin serviciul ANAF – Spațiu Privat Virtual)

  Formularul 230 trebuie completat cu datele personale și datele Asociației Medisprof. Nu trebuie specificată suma deoarece aceasta va fi calculată direct de către ANAF și redirecționată în contul Asociației Medisprof.

  formular

  Redirecționarea celor 2% nu reprezintă o donație suplimentară, ci este o sumă din impozitul pe venit deja achitat pe care îl poți redirecționa entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private (potrivit Codului Fiscal). Persoanele care sunt scutite de plata impozitului pe venit nu pot redirecționa cei 2%.

  Poți downloada formularul 230 de aici, sau direct de pe site-ul ANAF.

  Formularul trebuie depus până la data de 25 mai 2017

  Implică-te alături de noi în lupta împotriva cancerului!