Povesti de viata

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Lupta cu o boala precum cancerul este una extrem de dificila, in cadrul carora pacientii trebuie sa primeasca pe langa sprijinul medical si un sprijin emotional puternic. Prin serviciile si activitatea personalului, clinica Medisprof si-a propus sa ofere incredere si siguranta pacientilor sai, tratand cu atentie, respect si profesionalism toate etapele prin care trec acestia: de la analize, diagnostic pana la tratament si recuperare. Clinica Medisprof este locul in care grija fata de pacient este primordiala.

  Va prezentam cateva fragmente din interviurile luate pacientilor nostri, care au fost de acord sa isi impartaseasca gandurile si povestile de viata.

  a

  I.A.- 68 de ani, pensionar

  1.         Cand ati fost diagnosticat cu cancer si cum v-ati impacat cu ideea acestei boli?

  I.A.: Am fost diagnosticat cu cancer in data de 15 decembrie, anul 2011, la Baia Mare, si l-am acceptat cu bine, avand in vedere ca ma asteptam sa fie ceva mai rau. La clinica de chirurgie din Cluj-Napoca  mi s-a efectuat o biopsie, in urma careia doctorii mi-au spus ca trebuie sa urmez un tratament cu citostatice. Mi-a fost recomandat domnul doctor Udrea, care urma sa activeze doar in cadrul clinicii Medisprof si in urma acestei recomandari am decis sa-l caut pe domnul doctor.

  2.         Cum ati descrie serviciile pe care personalul clinicii Medisprof le ofera pacientilor si care sunt motivele pentru care recomandati aceasta clinica?

  I.A.:  Nu imi pare rau ca am decis sa-l urmez pe domnul doctor si sa vin la clinica Medisprof. Eu vorbesc in numele meu, dar cred ca si alti pacienti se simt la fel de ingrijiti. Am fost uimit inca din prima zi deoarece am fost consultat de un psiholog, un nutritionist, un medic, care m-au ascultat si au discutat cu mine si mi-au explicat. O astfel de discutie amicala conteaza pentru un bolnav mai mult decat „o mana de medicamente”.

  4.         Cum i-ati incuraja pe oamenii care duc lupta cu propria boala?

  I.A.:  Eu vreau sa le spun ca trebuie sa ne gandim ca traim cu ajutorul medicilor si ca „Dumnezeu lucreaza prin oameni”. Medicii, zic eu, sunt lasati de Dumnezeu pe pamant sa ne ajute. Cred ca pacientii ar trebui sa fie mult mai curajosi, sa nu puna intrebarea: „Cat mai am de trait?”. Am vazut oameni, chiar aici, speriati de moarte, care afirmau disperati: „Gata, noaptea trecuta m-am simtit rau, eu nu mai am de trait!”. Acestor oameni eu le spun ca poti sa mori nu de cancer, ci din cauza unui accident sau a altor factori, si nu merita sa traiesti cu frica de moarte. Avand in vedere ca medicina in ziua de azi a evoluat eu le recomand bolnavilor de cancer sa aiba incredere.

  a

  D.F. – 37 de ani, pensionara

  1.         Cand ati fost diagnosticata cu cancer si cum v-ati impacat cu ideea acestei boli?

  D.F.: In 2009 am fost diagnosticata cu cancer si am ajuns la clinica Medisprof prin intermediul unei recomandari din partea unei cunostinte.

  2.         Cum ati descrie serviciile pe care personalul clinicii Medisprof le ofera pacientilor?

  D.F.: Medicii de aici m-au ajutat foarte mult in aceasta perioada dificila, am gasit in ei un real sprijin. Cand am venit aici nu m-am putut opri din plans, iar d-ra psiholog a stat de vorba cu mine si m-a ajutat foarte mult.

  3.         Cat de des veniti la clinica Medisprof pentru investigatii si tratamente?

  D.F.:  Vin destul de des aici, odata la trei saptamani pentru tratament.

  4.        Care sunt motivele pentru care recomandati altor pacienti sa vina la clinica Medisprof?

  D.F.: Personalul este unul extraordinar, iar pentru noi, bolnavii, conteaza foarte mult acest lucru. Am speranta ca si rezultatele tuturor eforturilor acestora se vor vedea si voi fi bine. Recomand cu caldura si altor pacienti sa ia in considerare clinica pentru a se trata deoarece personalul este foarte dragut si are rabdare cu noi.

   5.        Cum i-ati incuraja pe oamenii diagnosticati cu cancer in lupta cu propria-i boala?

  D.F.:  Vreau sa ii incurajez pe oamenii diagnosticati cu aceasta boala sa lupte. Sa lupte ca exista speranta de vindecare.

  a

  S.T. – 54 de ani, pensionar

  1.         Cand ati fost diagnosticat cu cancer si cum v-ati impacat cu ideea acestei boli?

  S.T: Am fost diagnosticat in anul 2010, la Turda, si noroc ca am ajuns aici, sa stiti, ca altfel nu stiu cum ar fi evoluat boala mea. Cum am fost….situatia in care am fost nu se compara cu viata si sanatatea mea de acum.

  2.         Cum ati descrie serviciile pe care personalul clinicii Medisprof le ofera pacientilor?

  S.T:  De cand frecventez, pot sa spun, aceasta clinica, ma simt mai bine fata de cum m-am simtit inainte. As recomanda mai multor persoane clinica Medisprof, in primul rand datorita faptului ca personalul este foarte dragut, pentru ei pacientii conteaza foarte mult si au rabdare cu oamenii bolnavi.

  3.         Care sunt motivele pentru care recomandati altor pacienti sa vina la clinica Medisprof?

  S.T:  Avand in vedere munca depusa de personalul clinicii pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate, eu le-as recomanda bolnavilor, ca si mine, sa apeleze la ei.

  4.         Cum i-ati incuraja pe oamenii care duc lupta cu propria boala?

  S.T:  Preferabil ar fi ca oamenii sa nu fie bolnavi, dar din punctul meu de vedere, daca sunt persoane diagnosticate cu cancer ar trebui totusi sa incerce sa vina la aceasta policlinica.

  a

  C.G.- 22 de ani, liber profesionist

  1.         Cand ati fost diagnosticata cu cancer si cum v-ati impacat cu ideea acestei boli?

  C.G: In vara anului trecut am fost fost diagnosticat cu aceasta boala si am acceptat aceasta idee cu speranta in Dumnezeu ca ma voi face bine … ca voi trece peste aceasta boala si pana in prezent totul a fost bine. Am fost indrumat de catre cineva sa vin la Medisprof, mi s-a spus ca este o clinica foarte buna cu personal specializat care ma va ajuta sa inving boala.

  2. Cum ati descrie serviciile pe care personalul clinicii Medisprof le ofera pacientilor?

  C.G: Am o parere foarte buna despre ei. Te ajuta sa treci peste aceasta boala, iar personalul si serviciile sunt de buna calitate

  3. Cat de des veniti la clinica Medisprof pentru investigatii sau tratamente?

  C.G:  Acum din 3 in 3 luni. Tocmai am terminat un tratament cu citostatice si ma simt mult mai bine. Acum vin pentru computer tomograf. Boala a ramas pe loc si ma simt mai bine.

  4.        Care sunt motivele pentru care recomandati altor pacienti sa vina la clinica Medisprof?

  C.G:  Personalul e cel mai important si sunt foarte multumit de modul in care am fost tratat inca din prima zi.

  5.  Cum i-ati incuraja pe oamenii diagnosticati cu cancer in lupta cu propria-i boala?

  C.G:  Le-as transmite sa fie increzatori si sa lupte. Increderea invinge.