Asociatia nationala a oncologilor privati din Romania a fost lansata la Cluj

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

    Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

    Asociatia Nationala a Clinicilor Private de Oncologie din Romania (ANOPR) a fost lansata oficial in cadrul celui de-al II-lea simpozion interdisciplinar pe teme oncologice ce a avut loc in Cluj-Napoca in data de 14 decembrie 2012. Anuntul a fost facut in deschiderea lucrarilor stiintifice de dr. Adrian Udrea – medic primar oncolog, presedintele in exercitiu al acestei noi organizatii medicale.

    ANOPR reuneste principalele unitati medicale din sectorul oncologic privat din Romania, cu scopul de a contribui la dezvoltarea acestei retele medicale si de a oferi pacientilor oncologici servicii medicale la standarde europene de calitate. „Unul din principalele obiective ale acestei asociatii este furnizarea de servicii profesioniste care sa se alinieze la nivelul celor din tarile occidentale. Asociatia isi propune sa aduca o noua viziune asupra tratarii pacientilor suspecti sau diagnosticati cu cancer, si anume o abordare in ansamblu, iar aici ne referim la colaborarea medicului oncolog cu echipa paramedicala: psiholog, nutritionist-dietetician, asistent social” afirma dr. Adrian Udrea.

    Constituirea Asociatiei Nationale a Clinicilor Private de Oncologie din Romania s-a datorat si necesitatii acute de a oferi pacientilor oncologici romani acces la cele mai noi tratamente, prin sustinerea si implicarea in studii clinice, singura modalitate prin care se poate beneficia de medicamente si tehnologii medicale de ultima ora. „Prin infiintarea acestei asociatii dorim sa contribuim la ameliorarea dotarilor  tehnice si a tratamentelor oferite pacientilor romani si, totodata, sa facem toate demersurile necesare in vederea aceesarii mai usoare a fondurilor europene pentru acest segment. De asemenea, un alt obiectiv important este constituirea ca partener unitar de dialog cu asociatiile de pacienti si autoritatile nationale din domeniul medical pentru o mai buna comunicare si utilizare a fondurilor statului manageriate de institutiile private” adauga dr. Adrian Udrea, presedintele in exercitiu ANOPR.

    Asociatia Nationala a Clinicilor Private de Oncologie din Romania a fost infiintata in anul 2012, membrii fondatori fiind 6 dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale de profil din intreaga tara: Euroclinic (Iasi), Medisprof (Cluj-Napoca), Oncomed (Cluj-Napoca si Timisoara), Oncolab (Craiova) si Kron Elpis (Brasov).