Radu Maria Madalina

Radu Maria Madalina

PSIHOLOG & CONSILIER GENETIC

Solicita o programare

Completeaza formularul de mai jos, iar noi o sa te contactam in cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Mădălina Radu este psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental și consilier genetic.

  Anterior a obținut la Universitatea Babeș-Bolyai Doctoratul cu o teză pe consilierea genetică pentru copii și adolescenți (2022), un Masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie (2012), unul în Consiliere Genetică (2012) și Licența în Psihologie (2010).

  În ultimii 10 ani a lucrat în psihoterapie individuală și consiliere genetică, atât în domeniul clinic, cât și în cercetare.

  În practica clinică, Mădălina lucrează cu tulburări afective, tulburări de anxietate, tulburări psihosomatice, probleme genetice prenatale și probleme oncologice.

  Iar în activitatea de cercetare, pe lângă participarea la conferinţe şi prezentări ştiinţifice, ea a lucrat în diferite proiecte de cercetare care investigau eficienţa consilierii genetice pentru tulburări mentale si neurodevelopmentale.

  Mădălina a fost totodată implicată în diferite cursuri de formare a consilierilor genetici în lucru cu copii şi adolescenţi, iar din 2020 este membru în European Society of Human Genetics și consilier genetic certificat la nivel european de către European Board of Medical Genetics.