Despre

Despre

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Medisprof Cancer Center

  Cu o experiență de 19 ani în sectorul medical privat, Grupul Medisprof a deschis prima clinică medicală oncologică în anul 2010. În 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul României.

  Cu ajutorul investițiilor în aparatură de ultimă generație, dar și în contractarea unora dintre cei mai buni specialiști în oncologie, Medisprof oferă tratamente la cele mai înalte standarde medicale internaționale și reușește să rămână accesibil tuturor pacienților din România atât ca distanță, cât și prin acordarea tratamentelor gratuite, decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.

  Pacienții Medisprof

  Tratamentul și îngrijirile primite de pacienți la Medisprof Cancer Center sunt garanția unor servicii oncologice ca în Vestul Europei, dar mai aproape de casă și de cei dragi, în Vestul României.

  Standarde medicale înalte, în beneficiul pacienților

  • Tratament personalizat prin colaborarea multidisciplinara a tuturor departamentelor
  • Participarea în numeroase studii clinice oferă posibilitatea pacienților să beneficieze de tratamente de ultimă generație
  • Confort și grijă pentru calitatea vieții pacienților în timpul tratamentelor oncologice, prin fotolii de tratament moderne, tehnologii precum
  • DigniCap și camerele implantabile
  • Sistem digital de management date și proceduri pacienți, dezvoltat alături de Claris FileMaker, o platformă Apple (citește mai multe aici)
  • Singurul spital din România certificat ASCO (American Society of Clinical Oncology)