Regulament campanie ”Și tu poți spune – În sfârșit, nefumător!”

                       

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos, iar noi o să te contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Sau contactează-ne la numărul 036 443 1240

  Organizatorul campaniei Și tu poți spune – “În sfârșit, nefumător!” este Asociația Medisprof, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Piața 1 Mai, nr. 3, în parteneriat cu Librăriile Humanitas.

  I. Descrierea campaniei

  1.1. Campania se desfășoară în mediul online, prin intermediul site-ului Medisprof.ro, pe pagina Donează, și în mediul offline, la sediul Asociației Medisprof.
  1.2. Campania se desfășoară în perioada 30 septembrie 2015 – 1 martie 2016.
  1.3. Nu există o sumă minimă pentru donații.
  1.4. Toți participanții vor putea împrumuta un exemplar din cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător” de la editura Humanitas, din biblioteca internă a Asociației Medisprof, pe o perioadă determinată de 3 săptămâni.
  1.5. Cele 50 de exemplare aflate în biblioteca internă a Asociației Medisprof vor putea fi împrumutate pe perioada campaniei.
  1.6. Obiectivul principal al acestei campanii este promovarea și susținerea metodelor de prevenție a cancerului bronhopulmonar și reducerea factorilor de risc, mai exact creșterea gradului de conștientizare al persoanelor fumătoare în legătură cu efectele fumatului asupra sănătății, iar obiectivul secundar este strângerea de donații pentru Asociația Medisprof.
  1.7. Banii strânși în urma donațiilor vor fi folosiți pentru realizarea unor broșuri educaționale despre cancerul bronhopulmonar.

  II. Dispoziții finale
  2.1. În cazul în care intervin anumite evenimente independente de organizator ce împiedică desfășurarea campaniei în condițiile date, organizatorul își rezervă dreptul de a decide încheierea sau prelungirea campaniei.
  2.2. Campania se va derula în condițiile prezentului Regulament, obligatoriu pentru toți participanții.
  2.3. Asociația Medisprof își rezervă dreptul de a modifica acest Regulament, de câte ori este necesar, cu informarea participanților.